Bine ati venit in Salon House of ArtHouse of Art Studio

Din pasiunea pentru beauty și a lucrului bine făcut, am adus in Sibiu Salonul House of Art. House of Art a fost conturat pe câteva idei fundamentale: respect,calitate și încredere. Adaugați pasiune,profesionalism și comunicare și veți obține echipa salonului House of Art. Suntem o echipa de profesioniști cu abilitați și îndemânare in domeniile coafor, barbering, cosmetica și manichiura. House of art este un studio plin de arta unde fiecare membru al echipei este in continua dezvoltare. Echipa noastră participa periodic la seminarii oferite de cei mai buni traineri in domeniu. Clienții noștri vor fi răsfățați doar cu produse de top precum: Wella, Sebastian, Bruno Vassari, OPI. Va așteptam la House of Art Salon cu zâmbetul pe buze intr-o atmosfera plăcută și plină de oameni dedicați care vor face ca fiecare dinte voi sa se simtă încrezător,strălucitor și plin de voie buna. O muzica ambientala alături de o cafea buna este rețeta unei zile perfecte.

Cine suntem noi ?

Suntem o echipa de profesioniști cu abilitați și îndemânare in domeniile coafor, barbering, cosmetica și manichiura. House of art este un salon plin de arta

Cum lucram

Echipa salonului House of Art este in continua dezvoltare. Echipa noastră participa periodic la seminarii oferite de cei mai buni traineri in domeniu.

Produsele cu care lucram
Produsele cu care lucram

Clienții noștri vor fi răsfățați doar cu produse de top precum: Wella, Sebastian, Bruno Vassari, OPI.

Serviciile Noastre- We give every things you need -

Management Team- Salon House of Art -